Avaluació de les tasques pendents

Hola a tothom, el dijous 15 de març avaluarem les tasques que tenim pendents:

0. Portafoli i presentació.

Fes-te un bloc on et presentes als teus companys/es amb un breu text i penja una selecció dels teus treballs de disseny, il·lustració, fotografia, etc. i les teves competències i habilitats (programes de disseny que domines, tècniques de prototipat, habilitats de redacció i conceptualització, coneixement previ dels jocs, etc.) per ajudar a formar grups de treball més equilibrats. Després penja el link al teu bloc en el post de presentació del bloc de l’assignatura.

1. Anàlisi d’un joc de taula. Jugueu a algun joc de taula i descriviu-ne les regles, i com ha estat l’experiència (el joc és lent, ràpid, d’acció, reflexiu, estratègic,..) Com és el taulell, les fitxes, els daus, les cartes (si n’hi ha)

Fitxa d’anàlisi

2. Puja 3 referents a cadascun dels taulells de Pinterest que vam dir:   Serious Game_packaging i gràfica ; Serious Game_taulell ;  Serious Game_Game Tokens.

3. Formació de grups de treball de 4 ó 5 persones, tenint en compte les funcions que assolirà cada membre del grup (disseny gràfic de logotip, il·lustració de caselles, taulell de joc, i cartes de joc si n’hi ha, disseny tridimensional del taulell i les peces en fusta, disseny d’unes regles de joc i redacció de la memòria). Cada membre pot fer més d’una cosa però us recomano que mireu els portafolis que han fet les vostres companyes i companys per tal de tenir grups de treball equilibrats i complerts.

4. Triar una temàtica de joc al voltant del lema de la convocatòria d’enguany: “Immigració i ciutats multiculturals” i emplenar una fitxa amb els trets fonamentals del joc que voleu fer.

Fitxa sinopsi

Fonts d’informació sobre “Immigració i ciutats multiculturals”

Manuals de Barcelona acció intercultural

http://ajuntament.barcelona.cat/bcnacciointercultural/ca/manuals-antirumors

S.O.S Racisme

http://www.sosracisme.org/el-racisme

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s