Xisca March

FOTO_ENTRADA_UBHola! El meu nom original és Francisca, tenc 20 anys i sóc de Mallorca.

Des de ben petita que m’ha agradat dibuixar i (modèstia apart) ja se’m donava bé (sobretot els retrats). Per això, ja sabia que el meu futur estaria enfocat en el món de les arts, i em vaig ficar en el Batxillerat Artístic. Allà, vaig descobrir que també m’atreia la idea del disseny. Com que vaig veure que és un camp molt ampli, vaig prendre la decisió de començar la carrera, i, per sortir de l’illa i obrir-me portes, he anat a parar aquí a Barcelona. I aquest és el tercer any (penúltim) dins del grau.

Durant aquests últims anys, el que més m’ha cridat l’atenció, ha estat l’ús dels programes d’Adobe per al disseny (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere…), i els de creació de sòlids 3D (Rhinoceros). Ha estat com descobrir nous mons on es poden fer un munt de virgueries. Ara mateix, el que em pica més és el disseny gràfic, i també la il·lustració (per no perdre les costums). M’agradaria dominar molt i explotar les meves habilitats en aquestes matèries, ja que tenc la sensació que es pot treure gran profit.

Quan tinc temps, m’agrada llegir, dibuixar-pintar, mirar pel·lícules, passejar…M’apassiona també la música, per mi és com una necessitat diària.

Pel que fa a l’esport, he fet vuit anys de gimnàstica rítmica, i sóc monitora de temps lliure.

Aquí, uns quants treballets:

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s