Bea Hernández Amaya

 

IMG_3270.JPG
Hola a tothom, Segons el meu DNI, tinc dos noms (però tothom em coneix com a Bea)  i vaig néixer un 8 de gener de 1995 a una petita ciutat de Colòmbia.

Actualment, estic cursant 3r de disseny a la UB, però fa dos anys, quan em vaig començar a interessar pel món de l’art i el disseny, vaig ingressar a l’escola de disseny BAU, on vaig cursar els meus primers anys de carrera i va ser aquí on vaig descobrir que el disseny gràfic no només era fer dibuixos amb l’ordinador. Abans d’arribar al punt que estic avui dia, he hagut d’ensopegar amb males decisions (de les quals he estic orgullosa d’haver après) com escollir assignatures d’altres modalitats com el disseny de moda o disseny d’interiors.
D’aquesta assignatura tinc moltes expectatives, però l’únic que desitjo és que la metodologia que aprengui, em serveixi de cara al futur.
Com no us vull avorrir amb tots els treballs de maquetació que he hagut de dur a terme (tot i que són els que més m’agraden fer) us deixo amb un altre de les coses que m’apassiones: el collage.

port
Portada de llibres

 

Anuncios

Publicado por

Beatriz Hernández

Actualmente estudiante de Diseño en la universidad de Barcelona y previamente estudiante en la universidad de Bau. Enamorada del diseño gráfico y con ganas de comerme el mundo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s