DO IT

Equip: Agnès Ramió i Estíbaliz Pastor

Nom del joc: DO IT

Tipus de joc: Serius game/realidad mixta

Públic: +16

Sinopsis: Joc de realitat mixta per a Android i iOS en el que el jugador haurà de realitzar diferents reptes que li plantejarà el joc per tal que el seu personatge millori les seves condicions físiques. Si el jugador no compleix els reptes, el personatge anirà empitjorant fins a morir i perdre la partida. Els participants, hauran de gravar-se realitzant els reptes i penjar els vídeos al mapa de joc per tal de que els altres jugadors puntuïn el repte. La puntuació dels diferents reptes s’anirà acumulant.

Objectius pedagògics: Provocar que el jugador s’activi i dugui a terme certes activitats. És un joc que pretén fer un crítica al que provoquen la majoria dels videojocs: quedar-se assegut davant una pantalla durant hores. Els reptes poden ser una motivació per a aquelles persones amb un ritme de vida sedentari, que es refugien en els videojocs convencionals, deixant de banda les relacions socials. L’objectiu d’aquest joc és que la gent es mogui, perdi la vergonya i sobretot s’ho passi bé.

Estructures lúdiques: Al iniciar el joc, el jugador s’haurà de crear un compte amb el seu nom i una fotografia. A continuació, apareixerà la pantalla del mapa de joc. En aquest mapa, hi apareixerà un món fictici amb els diferents espais que tothom pot trobar a la seva ciutat o poble: supermercat, transport públic, escola, plaça, gimnàs, ajuntament, la seva casa, etc..
El personatge es mourà per aquesta ciutat fictícia realitzant els diferents reptes que es trobarà en els espais.
El joc li plantejarà un repte diari, tot i que si el jugador ho vol, en podrà sol·licitar més. Una vegada el joc et planteja un repte, tindràs 24 hores per gravar-te i penjar el vídeo al mapa de joc.
A més, des del mapa, tots els jugadors podran veure els vídeos penjats per els altres jugadors durant les últimes 24 hores i puntuar-los.
Des de la barra del menú també podràs accedir a una pantalla on apareixerà el rànquing del vídeos amb millors puntuacions, i també a una pantalla d’amics, on podràs agregar als teus amics i rebre notificacions quan aquests hagin penjat els seus vídeos.
Com més puntuació tinguis, en millors condicions estarà el teu personatge. Si el jugador no fa els reptes el personatge anirà perdent punts i per tant, la seva condició física empitjorarà. També podria arribar a morir el personatge si el jugador acumula molts reptes sense fer.

Trama argumental: Ajudar a millorar la condició física del teu personatge realitzant reptes que et proposa al joc i aconseguint bones puntuacions.

Personatges principals: Hi ha un personatge base que es pot personalitzar col·locant una fotografia teva al crear-te el perfil.

Esquemes d’estructura i funcionament:

ESQUEMES POST-02

 

Referents conceptuals:

 

Referents gràfics:

 

Concept art:

pantalla principal stop sedentarimse

 

Video Teaser:

 

Plafó entrega final:

Plafó Do It

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s