Proposta de joc

 

El joc se centra en el ritme de vida, sobretot a les grans ciutats. El ritme de vida de la societat contemporània és molt ràpid i gairebé no som conscients del tot el que ens envolta, per aquest motiu volem incentivar a la gent a sentir-se partícip i part d’un col·lectiu i que coneguin i interactuin amb la gent que viu al seu voltant i a la seva ciutat. També, com sovint només utilitzem l’espai públic com a lloc de pas, el que es vol es que la gent es reuneixi al carrer i visiti barris on potser abans no havia parat atenció. Es vol intentar fer entendre que amb aquest estil de vida tan accelerat, també calen moments de pausa, calma i diversió, cal poder canviar de mentalitat, esbargir-se dels problemes i d’estrès. Passar-ho bé.

 

El joc proposat consisteix en una competició entre els diferents barris de Barcelona. El que es pretén aconseguir amb aquest joc, es fomentar la cohesió i la interacció entre les persones d’un mateix barri i que aquest es sentint part d’un col·lectiu. El joc que es planteja és de realitat mixta i té com a base el joc de la bandera a l’espai públic. Cada dos caps de setmana dos barris s’enfrontaran. Cada barri haurà d’amagar una bandera físicament a un lloc concret del seu districte i aquesta haurà d’estar geolocalitzada en un radi de 500 metres, en una aplicació mòbil. D’aquesta manera es facilitarà la tasca a l’equip rival però sense ser molt evident, i també apareixeran algunes imatges a l’aplicació, com a pista. L’objectiu del joc és trobar la bandera del equip rival. Per aquest motiu, cada equip haurà de dividir els seus integrants en dos grups, uns que es quedaran a vigilar el seu barri i uns altres que aniran a capturar la bandera enemiga. Com hi haurà aquesta divisió entre equips la aplicació comptarà amb un sistema de xat per permetre la comunicació entre ells i facilitar la tàctica.  Si tu ets un jugador i atrapes jugadors contraris a la teva zona, els pots fer presoners, i només  quedaran alliberats si aquests s’agafen i un del seu equip els pica la mà.

 

El primer equip que pugi una fotografia amb la bandera a l’aplicació serà el guanyador.

 

Segons les victòries o les derrotes entre els diferents barris, s’anirà sumant una puntuació a mode de rànquing i l’equip vencedor al final de jugar tots entre tots, guanyarà un premi.

Aquest premi final, podria consistir en un dinar col·lectiu on els barris perdedors prepararien tot l’àpat però sempre mantenint aquesta idea de cohesió i interacció social.

 

Roser Prats, Cristina Calero i Garazi Berrizbeitia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s