Stop sedentarism

Equip: Agnès Ramió y Estíbaliz Pastor

Títol: Stop sedentarism

Tipus de joc: Serius game/realidad mixta

Públic: +16

Sinopsis: Ens agradaria plantejar-lo com un joc de realitat mixta amb una besant divertida. En el que els jugadors retessin a altres jugadors amb diferents activitats, cada cop que un jugador fes un repte l’haurà de gravar, penjar al joc i ubicar-lo en el mapa del joc.

Objectius del joc: El videojoc farà una crítica a la vida sedentària que porta la gent jove actualment. Els jugadors hauran de gravar i penjar els reptes el reptes per tal de aconseguir punts. El principal objectiu d’aquest joc es que la gent es mogui, perdi la vergonya i sobretot que s’ho passi bé.

Regles del joc: El jugador haurà de dur a terme diferents reptes per tal de guanyar punts y poder millorar les seves condicions físiques. A més reptes aconseguits en millors condicions estarà el teu personatge, però s’ha de tenir en compte, si el jugador no fa els reptes el personatge anirà perdent punts i per tant, la seva condició física empitjorarà.També podria arribar a morir el personatge si el jugador acumula molts reptes sense fer.

Amb això volem aconseguir que els jugadors no deixin de fer activitats (reptes). Tots els vídeos s’hauran d’ubicar en un lloc del mapa virtual, tots els jugadors que passin per allà podran veure els diferents reptes tants cops com vulguin.

Escenaris: Els escenaris que podrem trobar seran: El mapa de la ciutat imaginaria, per on es mourà el jugador, aquest mapa tindrà botiges i serveis que tothom pot trobar a la seva ciutat, per tal de que si algú et repta a fer alguna cosa al supermercat, el jugador haurà d’anar al supermercat més pròxim que tingui de casa i gravar el repte, un cop fet això, l’haurà de pujar al mapa virtual i posar la localització al supermercat del espai virtual.

Dintre d’aquest mapa trobarem: un supermercat, una farmàcia, restaurant, un bar, una estació de bus, un parc públic, una escola, un ajuntament, un pàrquing, un gimnàs… tots aquets espais que el jugador podrà trobar a la seva ciutat o pobre, per tal de relacionar el espai del joc amb l‘espai real.

Personatges: Hi hauran dos personatges principals, el noi y la noia, el jugador haurà de seleccionar un dels dos i fer-se una foto, per tal de personalitzar el ninot. (Aquesta imatge apareixerà a la cara del teu personatge). Per tant, tots els jugadors partiran del mateix cos, però cadascun serà únic.

Referents: Motivadores

 

Anuncio Coca-cola

 

Referents gràfics:

illustration 5
illustration 4Illustration Frida kahlo

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s